Menu

Tinichigerie-Vopsitorie

CDM Service dispune de instrumente moderne de refacere a caroseriei, astfel incat rezultatul interventiilor asupra autovehicului dumneavoastra sa fie unul profesionist si de calitate.

In atelierul nostru de tinichigerie realizam operatiuni diverse precum: indreptarea si refacerea elementelor de caroserie la rece sau la cald, inlocuirea acestora, sudura in puncte si aluminiu, sudura in argon, montare si demontare tobe de esapament si parbrize.

In cadrul service-ului nostru beneficiati de experienta angajatilor nostri pusa in practica pentru a reda aspectul initial masinii dumneavoastra.

Vopsitorie

Atelierul de vopsitorie dispune de o cabina de vopsit profesionista si de tehnologii de ultima generatie, asigurandu-se astfel mediul ideal pentru obtinerea celor mai bune rezultate

Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea procesului de vopsire. 

Pentru ca punem accentul pe calitate, am ales sa lucram numai cu cei mai buni furnizori. Astfel, in atelierul de vopsitorie folosim produse PPG Industries pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile

Pentru a obtine o oferta de pret corespunzatoare operatiunilor de tinichigerie-vopsitorie care va intereseaza nu ezitati sa ne contactati la tel:
0731 040 000