Menu

Vulcanizare

CDM Service ofera servicii specializate de vulcanizare si ne mandrim cu abilitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor din Pitesti si zonele invecinate.

Cei mai multi nu isi dau seama ca anvelopele sunt cele mai importante elemente de siguranta ale unui vehicul. Anvelopele fac legatura dintre vehiculul tau si suprafata drumului. Fiind componente esentiale ale sistemului de suspensie, anvelopele sunt responsabile de transmiterea fortelor de rulare, virare si franare la suprafata drumului. Desi sunt usor de intretinut, avem tendinta sa le trecem cu vederea. Cu toate acestea, aerul din interiorul anvelopelor tale si designul acestora afecteaza performanta vehiculului, durata de viata a benzilor de rulare ale anvelopelor si confortul la drum.

Intretinerea anvelopelor este esentiala pentru a putea obtine un consum eficient si o durata de viata prelungita a benzilor de rulare ale anvelopelor din punct de vedere a uzurii. Tehnicienii nostri te vor ajuta sa intelegi principiile de baza de intretinere si ingrijire a anvelopelor, precum ar fi: cand trebuie sa efectuezi o rotatie a anvelopelor, o echilibrare a rotilor sau chiar geometria rotilor ( alinierea corecta a rotilor ). Iti vom explica ce inseamna notatiile de pe peretele lateral al anvelopei si te vom sfatui cu privire la cel mai bun moment pentru a cumpara un nou set de anvelope si care este cel potrivit set de anvelope pentru vehiculul tau.

Nu folosi niciodata anvelope uzate sau deteriorate. Chiar daca schimbarea anvelopelor implica un efort financiar mare, nu neglijati si nu amanati decizia de preschimbare, este in joc siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic.

Pentru o programare la serviciile noastre de vulcanizare ne puteti apela la acest numar de telefon: 0731 040 000