Împreună punem fundația pentru viitor

Despre CDM-grup

Road,Construction,Works,With,Roller,Compactor,Machine,And,Asphalt,Finisher

Compania Drumpod Mec SRL reprezintă primul entitate din cadrul grupului CDM și a fost înființată în anul 1998. Domeniul său principal de activitate se concentrează pe furnizarea de servicii de transport pentru mărfuri, atât pe plan intern, cât și internațional.

În cadrul grupului CDM există și alte două divizii importante:

- CDM Logistic, specializată în servicii de transport și logistică

- CDM Service, care se ocupă cu activități de service auto

CDM Service oferă o gamă diversificată de servicii, inclusiv reparații mecanice, lucrări la direcție și sistemul de franare, intervenții în zona suspensiilor, precum și servicii de tinichigerie și vopsitorie auto. În plus, compania oferă și servicii precum stație ITP (Inspecția Tehnică Periodică), tractare auto, verificări pentru tahografe, montaj de parbrize, servicii de vulcanizare și spălătorie auto.

Înființată în 2000, CDM COMASTRAD se specializează în construcții de drumuri, poduri și lucrări de artă. De-a lungul a 23 de ani, a realizat diverse proiecte, inclusiv infrastructură rutieră din beton ciment, asfalt și macadam, poduri cu grinzi metalice și prefabricate, traversări prin vaduri, platforme pentru instalații petroliere, fundații pentru echipamente de foraj, circuit agricol și consolidări de teren. Compania a implementat cu succes sistemele SMI-CMS și SMC-CPF pentru a depăși așteptările clienților prin îmbunătățirea eficientă a performanțelor.

STRADAFAM CDM, înființată în 2021, are expertiză în construcții de poduri, tuneluri, drumuri și structuri civile. Această companie relativ tânără a apărut pe piața locală și regională, aducând o nouă perspectivă în domeniul lucrărilor de construcții. Inițial, activitățile s-au concentrat pe proiecte de dimensiuni reduse, dar prin calitatea execuției și angajamentul serios față de clienți, STRADAFAM CDM a construit un capital de încredere care o recomandă pentru noi colaborări.

Capacitatea sa de a se adapta rapid cerințelor în schimbare ale clienților și ale pieței construcțiilor permite companiei să accepte proiecte mai complexe, care necesită materiale și tehnologii inovatoare. Managementul firmei a înțeles că personalul este un element cheie în procesul de funcționare și a întreprins acțiuni constante pentru a asigura că personalul rămâne în concordanță permanentă cu cerințele în evoluție. Această abordare permite companiei să ofere servicii de înaltă calitate și să rămână adaptabilă la schimbările din industrie.

Construction,Site,Is,Laying,New,Asphalt,Pavement.,Road,Construction,Workers
Eco TIM

Hunting CDM este o firmă de prestigiu specializată în organizarea sesiunilor de vânătoare în pitorescul Fond Cinegetic Ștefan Vodă, județul Călărași.

Cu o experiență vastă și o pasiune profundă pentru conservarea naturii și a biodiversității, Hunting CDM oferă oportunități excepționale pentru iubitorii de vânătoare să experimenteze aventura și tradiția acestui sport.

Fondul Cinegetic Ștefan Vodă oferă un cadru natural unic, cu pajiști, păduri și mlaștini, creând condiții optime pentru vânătoarea de trofee. Echipa de ghizi experimentați și personalul dedicat asigură siguranța și confortul participanților.

Hunting CDM promovează vânătoarea responsabilă și respectul față de mediul înconjurător, contribuind la conservarea ecosistemului și la susținerea comunității locale.

CEPROCOR – CENTRUL DE PROIECTARE SI CONSULTANTA RUTIERA


este o firma cu capital integral privat, infiintata in anul 2008 si are ca obiectiv principal de activitate „Proiectare de drumuri si poduri”.Cu o echipa tanara si cu experienta in domeniul proiectarii, in perioada de la infiintare pana in prezent au fost intocmite sute de proiecte de executie drumuri, poduri, avand ca beneficiari atat persoane fizice, juridice cat si autoritati de stat.

Proiectele intocmite au avut finantari proprii, finantari de la buget de stat cat si finantari cu fonduri europene. Structura societatii este urmatoarea:

- departament de proiectare

- departament financiar contabil

- departament SSM

Serviciile pe care le oferim sunt urmatoarele:

- proiectare autostrazi, drumuri europene, nationale, judetene, comunale, strazi, alei, aceese, si drumuri forestiere

- proiectare poduri

Executam proiecte de drumuri si poduri, in functie de tema de proiectare a beneficiarului. Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor si STAS-urilor in vigoare.

Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor si STAS-urilor in vigoare.

Lista cu proiecte executate:

- proiectare DC 127, DJ 503 si DC 328 in comuna Slobozia, judetul Arges

- proiectare DC154 in comuna Albota, judetul Arges

- proiectare drum local in comuna Dobrogostea, judetul Arges

- proiectare drum local si pod din elemente TUBOSIDER in comuna Priboieni, judetul Ages

- proiectare pod din elemente TUBOSIDER in comuna Cocu, judetul Ages - proiectare DC 191, DC 199, DC 200 in comuna Cuca, judetul Arges

- proiectare Construire pod peste parul Marghiuta si modernizare drum de acces in satul Marghia de Sus, comuna Lunca Corbului, jud. Arges

- proiectare DALI obiectiv- STRAPUNGERE Str. ALEEA CONSTRUCTORILOR catre Bl.5, str Gh Doja.

- proiectare Modernizare strada Pirincipala , sat Ciocanai – tronson Coasta Bisericii, in comuna Mosoaia, judetul Arges

- proiectare Modernizare DC 295 – tronson I (Troita -m Martin – DN 7 C ) si tronsonul II ( DN 7C Pristava – DN 7 C Balasa ) in comuna Corbeni, judetul Arges

- proiectare Modernizare Strada Sergent TR Constantin Comanescu , municipiul Pitesti - proiectare Reabilitare strada Basarabia , municipiul Pitesti

- proiectare accese la drum national

Dezvoltarea proiectelor este realizata folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, folosind solutii software CAD, ceea ce duce la o durata scurta de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni in faza de executie efectiva.

Sunset,Above,The,Road,Roller,Working,On,The,New,Road
Inovăm pentru Performanță Durabilă

 

Asphalt,Road,Roller,With,Heavy,Vibration,Roller,Compactor,Press,New
Experiență în Construcții Avansate

 

Vibratory,Soil,Compactor,Working,On,Highway,Construction,Site
Construcții de Excelență, Întotdeauna

 

Earth,Moving,By,A,Bulldozer,In,The,Construction,Of,A
Construim Viitorul Împreună

 

Proiecte CDM-GRUP

Design fără titlu (19)

CDM Grup se specializează în realizarea de proiecte complexe pentru infrastructura rutieră, concentrându-se pe construcții de drumuri și poduri.

În fiecare etapă a proiectului, acordăm o atenție deosebită respectării normelor și standardelor în vigoare, considerând aceasta a fi o bază fundamentală pentru atingerea calității superioare și a siguranței ireproșabile a lucrărilor noastre.

Procesul de dezvoltare al fiecărui proiect se sprijină pe utilizarea tehnologiilor avansate de proiectare asistată de calculator, beneficiind de avantajele oferite de software-ul CAD de ultimă generație.

Această abordare inovatoare și modernă conferă proiectelor noastre o agilitate remarcabilă, permițându-ne să oferim o execuție rapidă și, în același timp, să ne adaptăm cu ușurință la orice cerință sau schimbare intervenită în proces.

Echipa noastră din cadrul CDM Grup se angajează cu pasiune în furnizarea de soluții eficiente și inovatoare, aducând astfel o contribuție semnificativă la construirea unei infrastructuri durabile și de încredere pentru comunitățile pe care le servim.

Suntem angajați în a furniza soluții inovatoare și eficiente, având ca scop să construim o infrastructură durabilă, sigură și de încredere.

Design fără titlu (20)

Fiecare proiect este personalizat în funcție de specificațiile beneficiarului, astfel încât să îndeplinească cu precizie cerințele și nevoile acestuia.