Termeni si Condiții

Termeni și condiții

Accesarea site-ului https://cdm-grup.ro/ implică acceptarea prezenților Termeni și condiții de către utilizatori. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceștia vă rugăm să nu accesați site-ul.

 

Pentru o bună experiență în utilizarea site-ului https://cdm-grup.ro/  vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de mai jos.

Datele de identificare ale societății care deține și administrează site-ul https://cdm-grup.ro/  sunt: COMESAD DRUMURI SRL cu sediul în oras Pitesti, Aleea Razboieni. Nr 6a, județ ARGEȘ.

 

 

Având în vedere faptul că serviciile nu sunt standard, sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client, în funcție de tipul de produs sau serviciu ales puteți beneficia de o garanție pentru acesta, perioada și condițiile de garanție pot fi comunicate după clarificarea tuturor detaliilor referitoare la serviciul / produsul solicitat.

Conținut și drepturi de autor COMESAD DRUMURI SRL   face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea conținutului din site-ul https://cdm-grup.ro/ , însă uneori, acesta poate conține inadvertențe punctuale sau erori pentru care COMESAD DRUMURI SRL   nu își poate asuma răspunderea. În cazul în care identificați astfel de probleme vă rugăm să ne contactați pentru a le remedia în cel mai scurt timp.

 

Prețurile, ofertele, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă. Fotografiile sunt folosite cu acordul furnizorilor sau proprietarilor acestora. COMESAD DRUMURI SRL   își rezervă dreptul de a efectua orice modificări asupra site-ului https://cdm-grup.ro/ , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către Clienți în acest sens.

 

Conținutul site-ului https://cdm-grup.ro/ este proprietatea  COMESAD DRUMURI SRL  precum și a furnizorilor săi. Acest conținut este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996), toate drepturile fiind rezervate. Folosirea fără acordul scris al COMESAD DRUMURI SRL  , a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare. 

 

Transferul proprietății produselor sau serviciilor Dreptul proprietății asupra produselor sau serviciilor va fi transferat către Client numai după achitarea integrală a acestora, dacă nu este altfel menționat în contractul încheiat intre COMESAD DRUMURI SRL  în calitate de Vânzător / Prestator de servicii și Client / Beneficiar.

 

Limitarea răspunderii COMESAD DRUMURI SRL  , administratorul web site-ului https://cdm-grup.ro/ , își rezervă dreptul de a nu-și asuma răspunderea pentru urmatoarele: – greșelile de tipărire sau afișare referitoare la prețurile, caracteristicile, descrierea și pozele serviciilor / produselor afișate pe site, – datele și informațiile furnizate de Client ca urmarea a unei Comenzi, – modificările efectuate de Client sau alte persoane asupra produselor sau serviciilor achiziționate, – neutilizarea produselor pentru scopul in care au fost create si fară respectarea parametrilor tehnici ale acestora, – orice alta problemă care poate apărea din cauze independente de Vânzător. 

 

Fraudă Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului https://cdm-grup.ro/ sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează fără acceptul scris al COMESAD DRUMURI SRL , va fi considerată tentativă de accesare ilegală a sistemelor informatice și va duce la cercetarea penală împotriva celor care au încercat această faptă. 

Litigii Orice litigiu apărut între Client și Vânzător va fi rezolvat pe cale amiabilă, sau în cazul în care nu s-a reușit pe această cale, litigul va fi soluționat de instanțele de judecată competente din România.